Underbarnet försvann – sitter nu i fängelse

My grandma says this plugin is glamorous!!

MÅLVAKTERSergio Asenjo, 20 (Valladolid)Efter två säsonger i A-laget flyttade den talangfulle målvakten till Atlético Madrid. Problemet? I samma veva flyttades en viss David De Gea upp i klubbens A-lag. Asenjo lånades senare ut till Villarreal, där han fortsatt är förstemålvakt. Har en A-landskamp för Spanien (2016).Rui Patricio, 20 (Sporting Lisbon)Hade redan hunnit slå igenom i Portugal innan spelet kom ut. Spelade imponerande 467 matcher för klubben innan han förra sommaren lämnade för Wolverhampton. Var en av de stora hjältarna när Portugal vann EM-guld 2016.Remy Riou, 20 (Auxerre)Spåddes en lysande framtid, men det blev aldrig någon stjärnflytt till någon av Europas största klubbar. Efter spel i Toulouse och Alanyaspor representerar han nu Caen.■ ■ ■FÖRSVARARELorenzo De Silvestri, 20 (Lazio)Romaren lämnade Lazio som 21-åring och spelar sedan ett par år tillbaka i Torino. Detta efter ett har säsonger i Fiorentina och Sampdoria. Har en handfull landskamper på sin meritlista.Davide Santon, 17 (Inter)Snacka om antiklimax. Santon spåddes bli en av Italiens framtida försvarsstjärnor och nämndes i samma meningar som Paolo Maldini. Snurrade ett par år i Newcastle United innan han återvände till Inter. För att sen, tillsammans med Nicolo Zaniolo, bytas bort till Roma i den uppmärksammade Nainggolan-affären.Nenad Tomovic, 20 (Röda Stjärnan)Flyttade till Genoa samma sommar som spelet släpptes. Spelade sex säsonger i Fiorentina men spelar för närvarande för SPAL, dit han är utlånad från Chievo.  Marcelo har vunnit fyra CL-titlar med Real Madrid.

Foto: LANGER/EIBNER-PRESSEFOTO / IMAGO/EIBNER IMAGO SPORTFOTODIENST

Marcelo, 20 (Real Madrid)Det skulle visa sig gå ganska bra för brassen, ändå. Har varit tokgiven på Real Madrids vänsterkant under många år. Undantag: Förra säsongen då Santiago Solari tränade klubben. Men nu är Zinedine Zidane tillbaka vid rodret och Marcelo är tillbaka på sin plats. Har vunnit fyra ligatitlar och fyra CL-titlar med klubben.
Gareth Bale, 19 (Tottenham)Inledde som vänsterback, men slog igenom med dunder och brak i Premier League som offensiv ytter och blev världens dyraste fotbollsspelare då han lämnade för Real Madrid 2013. Var en nyckelspelare i Real Madrid i flera år och avgjorde CL-finalen mot Liverpool med en magisk cykelspark. Inte alls lika självklar i Real Madrid längre och var nära en flytt till Kina under sommaren 2019.Armand Traore, 18 (Arsenal)Lyckades aldrig övertyga Arsene Wenger och efter utlåningar till Portsmouth och Juventus flyttade fransmannen vidare till QPR. Spelar nu i turkiska Caykur Rizespor, som försöker sälja honom. Klubben har nämligen för många utländska spelare i truppen, vilket nu har resulterat i att Traore, 29, får spela U21-fotboll med klubben. Emiliano Insua spelade 62 matcher för Liverpool.

Foto: TIM HALES / AP

Emiliano Insua, 19 (Liverpool)Spelade – hör och häpna – 62 matcher för Liverpool innan flyttkarusellen snurrade i gång. Galatasaray, Sporting Lisbon, Atlético Madrid och Rayo Vallecano har redan avhandlats. Nu spelar argentinaren sen fyra år tillbaka i Stuttgart.Mamadou Sakho, 18 (Paris Saint-Germain)Supertalang i PSG, som tyvärr inte fick chansen i och med att Qatar-pengarna började rulla in i klubben. Hade ett par fina säsonger i Live

My magnificent sister says this plugin is very elegant!

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source