Venter på Real Madrid: Eriksen afviser Tottenhams vilde bud

This is another beautiful module!!

Scor den vilde superstjerne-hyre i Tottenham eller lav mega-skiftet til en storklub til sommer.Det synes er mulighederne, som Christian Eriksen står med på hånden frem mod næste sommer, hvor hans kontrakt med Tottenham udløber.Som man kan høre i B.T.’s podcast ‘Transfervinduet’, så har Eriksen dog truffet sin beslutning: Han har instrueret sit bagland til at gå intenst ind i jagten på at finde en ny klub til den danske midtbanestjerne – helst Real Madrid.Således skulle Eriksen, ifølge den store spanske sportsavis Marca, have afvist de vilde udspil, som Tottenham er kommet med i forhold til en kontraktforlængelse hen over sommeren.

Meet this magnificent add-on.

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source