Pappa Ødegaards millionavtale for å trene barn: Umulig å tro på

I be nuts about add-ons, because they are unbelievable!!

Pappa Hans Erik satt på første rad da Martin Ødegaard ble presentert som Real Madrid-spiller. Den spanske klubben ga også senior en lukrativ kontrakt – som barnetrener. Foto: Bjørn S. DelebekkHvis spanske Real Madrid ønsket å ansette en barnetrener uten baktanker, hva er oddsen for at klubben ville overbetale en nordmann for å gjøre jobben?Tenk litt på tallet. 26,9 millioner kroner i en engangsutbetaling, pluss milliongasje over tre år. Totalt 30 millioner kroner, etter datidens eurokurs.Dette ble Hans Erik Ødegaard tilbudt for å jobbe som trener i Real Madrids avdeling for unger.les ogsåPappa Ødegaards hemmelige millionavtaleIngen andre enn partene selv vet med sikkerhet hvorfor denne dealen oppsto, parallelt med at sønnen Martin, som da var mindreårig, valgte Real Madrid fremfor en rekke andre friere blant europeiske toppklubber.Men vi kan slå fast at en avtale av denne typen grovt underminerer tilliten til systemet i milliardindustrien internasjonal fotball er blitt.Ødegaard-familien er oppegående og ressurssterk, og

Meet this magnificent constituent.

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source