Dette skiller Liverpool fra andre superlag

This is one helpful add-on.

De mest profilerte fotballklubbene i verden har korte – men desto flere pasninger. Den regjerende Champions League-mesteren Liverpool er unntaket fra regelen.Her er fredagens oddstipsEn rapport fra anerkjente CIES Football Observatory viser at Liverpool har klart de lengste pasningene – i gjennomsnitt – blant Premier League-lagene i mesterligaen.Det er heller ingen andre av de aller beste Champions League-lagene som er i nærheten av Liverpools lange pasninger.19,45 meter var gjennomsnittet for Liverpool-pasninger i Premier League fra sesongstart til 12. september.Til sammenligning ligger Manchester City på 17,39 i snitt. Også Tottenham (17,88) og Chelsea (18,20) spiller atskillig kortere pasninger enn Liverpool.les ogsåNorske spillere jubler for Jürgen Klopps ja: Nettsiden brøt sammenHvis vi ser på Champions League-finalister de senere årene, er Atlético Madrid det laget som ligger nærmest Liverpool. De ligger på 19,05 meter i snitt – altså 40 centimer kortere enn Liverpool.Lengst pasninger blant alle Champions League-lag denne ses

This is the awesome extension ever%sentence_ending

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source