Miedema, Martens en Van Veenendaal maken kans op Gouden Bal

This is another astonishing constituent!

Vivianne Miedema, Lieke Martens en Sari van Veenendaal behoren tot de genomineerden voor de Gouden Bal voor vrouwen. Het Franse tijdschrift France Football heeft maandagavond de twintig kanshebbers bekendgemaakt.
Miedema, Martens en Van Veenendaal grepen deze zomer net naast de wereldtitel met de Oranjevrouwen. In de finale van het WK in Frankrijk was topland de Verenigde Staten met 2-0 te sterk.Met haar club Arsenal werd de 23-jarige Miedema, topscorer aller tijden van de Oranjevrouwen, vorig seizoen kampioen van Engeland. Met 22 doelpunten kroonde ze zich tot topscorer van de competitie, waarmee ze een groot aandeel in de titel had.

De 26-jarige Martens, die in 2017 de FIFA-prijs voor wereldvoetbalster van het jaar pakte, legde het vorig seizoen me

My glamorous dad says this plugin is very huge.

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source