Twee Belgen halen de shortlist voor Gouden Bal, géén Thibaut Courtois bij kanshebbers op trofee voor beste doelman

This is one nice add-on!!

France Football maakte maandagavond de shortlist met 30 namen voor de Ballon d’Or bekend. Daarbij werden twee Belgen genomineerd: Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Met Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Dusan Tadic en Donny van de Beek haalden ook vier (ex-)speler van Ajax de lijst. Thibaut Courtois haalde de lijst met kanshebbers voor de eer van beste doelman niet.

Vorig jaar versierden De Bruyne en Hazard ook al een nominatie, net als Courtois. Hazard eindigde uiteindelijk als achtste, net voor De Bruyne. Courtois werd veertiende.Op 2 december wordt de opvolger van de Kroaat Luka Modric gehuldigd tijdens een gala-avond in Parijs. Modric kreeg vorig jaar de meeste stemmen van de jury, die bestaat uit voetbaljournalisten. De middenvelder van Real Madrid haalde het voor Cristiano

My nice grandpa says this plugin is very helpful!!

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source