Ronaldos mor er vred: Fodboldmafia har stjålet Ballon d’Or-trofæet fra min søn

This is another elegant extension!

Cristiano Ronaldos mor er vred.Ifølge nyhedsmediet goal.com mener Dolores Aveiro, som hun hedder, at sønnen burde være blevet tildelt det prestigefyldte Ballon d’Or-trofæ flere gange end de fem, pilen har peget i hans retning.»Der er en mafia. Det er det rette ord til at definere det. Ja, der er en mafia i fodboldverdenen. Hvis dette ikke havde været tilfældet, ville han have modtaget flere internationale trofæer,« citeres hun blandt andet for at sige.Og hvad er årsagen til den manglende anerkendelse så? Ronaldo er ‘kun’ blevet tildelt Ballon d’Or-trofæet fem gange.

This is the interesting ingredient ever%sentence_ending

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source