De Jong, De Ligt, Wijnaldum en Van de Beek buiten top tien bij Gouden Bal

My helpful grandma says this plugin is unbelievable!

Lionel Messi heeft maandag voor de zesde keer de Gouden Bal gewonnen. De sterspeler van FC Barcelona troefde onder anderen Virgil van Dijk en Cristiano Ronaldo af in de verkiezing van de wereldvoetballer van het jaar.
Messi mag zich met zijn zesde trofee – uitgegeven door het tijdschrift France Football – alleen recordhouder noemen. De 32-jarige Argentijn kreeg de prestigieuze prijs eerder in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2015. Ronaldo won de Gouden Bal vijf keer.Van Dijk eindigde als tweede, nog voor Ronaldo. Hij had na Johan Cruijff (1971, 1973 en 1974), Ruud Gullit (1987) en Marco van Basten (1988, 1989 en 1992) de vierde Nederlandse winnaar van de Gouden Bal kunnen worden.

In september werd Messi, die Luka Modric opvolgt, bij het gala van wereldvoetbalbond FIFA ook al uitgeroepen tot wereldvoetballer van het jaar. Bi

I be crazy about plug-ins, because they are the helpful!!

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source