Vereerde De Ligt wil laten zien wat hij waard is na winnen Kopa Trophy

My awesome grandpa says this plugin is glamorous!

Matthijs de Ligt is bijzonder trots dat hij maandagavond de Kopa Trophy voor de beste speler onder 21 jaar in de wacht heeft gesleept. De twintigjarige verdediger van Juventus hoopt de toegenomen verwachtingen snel waar te maken.
“Dit betekent heel veel voor mij”, zei De Ligt na de uitreiking op het Gouden Bal-gala in Parijs. “Het is een grote eer om deze prijs te winnen bij de aanwezigheid van veel grote spelers. Daar ben ik heel erg blij mee en ik ga er zeker van genieten.”De Oranje-international kreeg in de verkiezing van het Franse tijdschrift France Football de voorkeur boven onder anderen

My huge grandma says this plugin is very astonishing.

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source