Därför säger legendarerna nej

This is one huge module!!

Publicerad: 14 januari 2020 kl. 14:47”Més que un club” är Barcelonas ökända motto.”Més que un entrenador” är Barcelonas fortsatta problem.En ifrågasatt Ernesto Valverde är sparkad till den gemene Barçasupporterns osminkade lycka. En megaoffensiv Quique Setién ersätter till samma supporterglädje.Men det spanska storlaget har större problem än så – en trappa upp.Även den minsta av droppar kan få en bägare att rinna över.Det är väl det vi kan konstatera när den, under längre tid, hårt kritiserade Barcelonatränaren Ernesto Valverde nu fått sparken efter en semifinalsförlust mot Atlético Madrid i den nyinrättade saudispanska supercupen.Och hur konstig tajmingen än må framstå så finns all form av sportslig logik bakom själva beslutet att byta tränare, med två, i Barcelonamått mätt, pinsamma CL-uttåg (Roma 2018 och Liverpool 2019) i närminnet.Valverdes Barcelona har trots allt oftast sett ut som ett pågående vetenskapligt experiment, där man testat gränserna för hur idéfattiga, läckande och direkt svaga man kan vara och ändå överleva på att ha världens bästa fotbollsspelare i offensiven. Ett experiment som tränaren själv bidragit till med ett provrör till bredden fyllt av underliga laguttagni

These modules are quite smart!!

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source