Rekord-Barcelona på inntektstoppen for første gang

This is one beautiful item.

PENGEMASKIN: Lionel Messi og Barcelona har for første gang inntatt inntektstoppen blant verdens største fotballklubber. Bildet er fra semifinalen i den spanske supercupen mellom Barcelona og Atlético Madrid i Saudi-Arabia 9. januar. Foto: SERGIO PEREZ / X00213Barcelona-trener Ernesto Valverde fikk sparken selv om Lionel Messi & co. topper tabellen i Spanias LaLiga – og for første gang i historien er verdens mest inntektsbringende fotballklubb. Det viser en fersk statistikk fra det verdensomspennende revisjon- og rådgivingsfirmaet Deloitte: «Deloitte Fotball Money League 2020». Det er 23. gang økonomigiganten publiserer sin detaljerte oversikt over verdens rikeste fotballklubber. Det vil si de høysete inntektene knyttet til virksomheten siste år – eller 2018/19-sesongen for å være nøyaktig.Barcelona kan vise til en siste årlige inntekt på 841 millioner

Meet this smart component!!

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source